Zelf berekenen

Hierbij bieden wij u een aantal handige rekentools waarmee u online de volgende berekeningen kunt maken. Wenst u nadere informatie, een offerte of een wijziging op uw bestaande verzekering of hypotheek, dan kunt u contact met ons opnemen onze pagina klantenservice.

Pensioen

Jaarruimte

Hypotheek

Hoeveel kunt u maximaal lenen met Nationale Hypotheek Garantie

Disclaimer
De getoonde informatie op deze websites is met grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor foutieve of onvolledige informatie. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website’s of de modules die in deze websites worden gebruikt. Aan de berekeningen die met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand zijn gekomen, kunnen geen rechten worden ontleend.
Wij stellen alles in het werk om misbruik te voorkomen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de websites via internet worden verzonden.
Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn enkel bedoeld ter informatie van de gebruiker. Deze sites worden niet door ons onderhouden en zijn door ons niet gecontroleerd of goedgekeurd. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de toegankelijkheid en inhoud van websites van derden en garanderen niet dat zij vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.