Schade melden

Een schade is altijd vervelend. Boom & Van Heest biedt u de mogelijkheid uw schade aan uw voertuig, woonhuis, inboedel of op uw aansprakelijkheidsverzekering te melden door te klikken op: Schade melden. U kunt hier alvast een korte omschrijving geven van wat er is gebeurd. Daarnaast is het belangrijk om eventuele foto’s, rekeningen en offertes mee te sturen en zelf te bewaren.

Onder formulieren vindt u de meest voorkomende schadeformulieren die u kunt gebruiken om uw schade aan ons te melden. Uiteraard zijn wij bereid om u hierbij te helpen.
Bij ruitschades aan uw woning kunt u de ruit laten herstellen door service glasherstel. U kunt een afspraak maken via de link service glasherstel of 0800-0200507.

Claim indienen op uw rechtsbijstandsverzekering

Om te zorgen voor snellere en efficiëntere afhandeling van uw claim draagt Boom & Van Heest deze over aan de specialisten van uw rechtsbijstandverzekeraar.

Vanwege privacy overwegingen mag ons kantoor slechts corresponderen met u als consument, waardoor het voor de snelheid en de afhandeling van uw claim beter is dat er rechtstreeks contact is tussen de rechtsbijstandspecialist en u als consument.

U kunt uw claim rechtstreeks melden bij uw rechtsbijstandsverzekeraar. U kunt uw rechtsbijstandsverzekeraar terugvinden op uw polis.
Voor ARAG Rechtsbijstand: schadeadministratie@arag.nl of 033-4342350 (VCN volmacht)
Voor DAS Rechtsbijstand: intake@das.nl of 020-6518815 (VCN Volmacht, Allianz)
Voor SRK Rechtsbijstand: nieuwemelding@srk.nl of 079-3448181 (Nationale Nederlanden)

Vergeet hierbij niet uw polisnummer te vermelden en de maatschappij waar u verzekerd bent.